PROIZVODI

KATEGORIJA:

ScanSnap SV600

Fujitsu ScanSnap SV600 u trenutku završi skeniranje svih vrsta dokumenta – od jednostranih dokumenta do debelih knjiga, priručnika, slika, ličnih karata… Zahvaljujući pametnom softveru i pripremljenosti na delovanje u trenutku, potreban je samo jedan pritisak na Scan dugme i skeniranje može da počne. Inovativne funkcije kao što su: prepoznavanje okretanja nove stranice, multiobrezivanje i napredna 3D tehnologija slikanja, omoguća- vaju snimanje i razmjenu informacija brzo i jednostavno, kao nikad pre. Izuzetno koristan uređaj za biblioteke, arhive, škole, medicinske centre…

Tehničke karakteristike

Colour/mono ppm/ipm @300dpi – 3 seconds per A3 Landscape page

Maximum ADF paper size (mm) – 30mm

Flatbed

Dimensions (HxWxD mm) – 210 x 156 x 383

Interface – USB 2.0

Brošura

pdf

O uređaju

ScanSnap SV600 je prvi Fujitsu skener koji omogućava skeniranje bez dodira. Samo postavite dokument na radnu površinu i skeniranje može da počne. Skener može digitalizovati mnogobrojne različite materijale, na primer: ukoričeni dokumenti do veličine A3, časopise, kataloge, vizitkarte, osetljive originale i predmete debljine do 3cm.
ScanSnap SV600 nudi jednostavno, intuitivno upravljanje jednim dugmetom što je i prepoznatljiv znak serije ScanSnap. Funkcija kontinuiranog skeniranja omogućava da ScanSnap SV600 odmah, kada okrenemo list, automatski skenira sledeću stranicu. Ovo novo rešenje predstavlja neposredno skeniranje u pravom smislu reči. Sve što mora korisnik da uradi je da postavi jedan ili više dokumenta na stalak (koji je deo osnovne opreme), pritisne Scan dugme na skeneru i digitalni dokument već je spreman za upotrebu na računaru ili Cloud-u. Takođe, skeniran dokument možete poslati na pametni telefon ili tablet za nekoliko sekundi.

Prednosti skenera SV600

Over-head skener sa jednostavnim delovanjem na jedan dodir. Brzo skeniranje u samo tri sekunde do veličine A3. Mogućnost skeniranja mnogobrojnih različitih materijala: debelih knjiga, spojenih dokumenta, mekog papira, osetljivih materijala, vizitkarata… Funkcija multi opsecanja – odjednom može skenirati više elementa (do 10) koje skener potom automatski prepoznaje i opseca tako da pokaže samostalne skenirane dokumente. Brzo, neprekidno skeniranje sa prepoznavanjem okretanja stranica. VI tehnologija sa upotrebom ujednačenog osvetljenje garantuje stabilnije slike sa tačnim naglaskom na veličini A3 i otpremanjem poteškoća svetlosti okoline. Funkcija da se izbrišu prsti u elektronskom dokumentu. Različiti načini skeniranja, mogućnost intervalnog skeniranja. PDF sa mogućnošću pretraživanja, PDF i JPEG format. Popravak izobličenosti i zakrivljenosti vezanog materijala pomoću funkcije Book Image Correction. Mali stalak i robustan oblik omogućavaju da se jednostavno postavi u svaku okolinu.